Mucegai De Fructe De Apus
Mucegaiul de fructe de Apus este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, gelatină cu aromă de afine jell-O, gelatină cu aromă de portocale jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mucegai Cremos De Fructe, Mucegai de fructe și nuci de vacanță, și Mucegai De Fructe De Iepuraș.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de apă clocotită în gelatină de afine într-un castron mediu 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă în apă rece. La frigider aproximativ 45 de minute sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor neînvinse). Se amestecă piersicile.
Lingură în matriță cu 5 căni pulverizată cu spray de gătit. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când este setat, dar nu ferm (ar trebui să se lipească de deget atunci când este atins și ar trebui să se îngroape).
Între timp, amestecați 1 cană de apă clocotită rămasă în gelatină portocalie într-un castron mediu 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă ananasul cu suc.
Se toarnă peste stratul de afine în matriță. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
Garnisiți după dorință. Păstrați restul de salată de fructe la frigider.