Mu Shu Porc Împachetări
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mu Shu Pork Wraps. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați cu chibrituri, ulei de susan, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Împachetări de porc BBQ, Mu Shu Porc Împachetări, și Moo SHU salată de porc împachetări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 8 frunze de varză. Tăiați varza rămasă pentru a măsura 2 căni.
Combinați sosul de soia și următoarele 3 ingrediente (prin amidon de porumb).
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/4 inci. Stivați mai multe felii pe verticală; feliați carnea de porc în bucăți groase de 1/4 inci. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă.
Adăugați carne de porc, morcovi și ciuperci în amestecul de sos de soia; aruncați.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei.
Adăugați 1/4 cană de ceapă; sotati 30 de secunde.
Adăugați varză mărunțită și apă; sotati 2 minute.
Scoateți amestecul de varză din tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați restul de 1/2 cană de ceapă și usturoi; sotati 30 de secunde.
Se adaugă amestecul de porc; se sotează 3 minute sau până se termină.
Adăugați amestecul de varză; arunca.
Așezați aproximativ 1/3 cană amestec de porc în fiecare dintre cele 8 frunze de varză rezervate.