Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mușcăturile de Ricotta de vinete. O porție conține 238 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, ulei de măsline extravirgin, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Vinete Ricotta Coace, Pizza cu vinete și Ricotta, și Brânză La Grătar Cu Ricotta De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați subțire vinetele în rondele și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Se toarnă puțină făină într-un vas puțin adânc. Bateți ouăle într-un alt fel de mâncare. Într-un al treilea fel de mâncare, amestecați pesmetul și parmezanul. Dragați vinetele în făină, apoi înmuiați ouăle și acoperiți cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Lucrând în loturi, gătiți vinetele până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei între loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Aruncați roșiile cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și oțetul într-un castron. Puneți niște ricotta pe fiecare felie de vinete. Se acoperă cu amestecul de roșii și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat