Mușcături de cartofi dulci învelite în slănină
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Mușcături de cartofi dulci învelite în bacon ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 32 și costă 80 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 160 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați fâșii de bacon, cartofi dulci, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor este destul de prost. Încercați Mușcături de cartofi învelite în slănină cu sos de smântână picant, Mușcături de cartofi dulci cu avocado și bacon și Mușcături de cartofi dulci cu avocado și bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, amestecați untul și condimentele.
Adăugați cartofii și amestecați pentru a acoperi.
Pune zahărul brun într-un castron puțin adânc. Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărui cub de cartofi dulci; asigurați cu o scobitoare. Scufundați fiecare parte în zahăr brun.
Așezați-l pe o hârtie de copt de 15x10x1 inch. tava de copt.
Coaceți 40-45 de minute sau până când baconul este crocant și cartofii dulci sunt fragezi.
Se serveste cu sirop de artar.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.