Mozzerella prăjită cu rucola și Prosciutto

Mozzerella prăjită cu rucola și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 867 calorii, 38g de proteine, și 68G de grăsime pe porție. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână oțet de vin roșu, rucola, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Prosciutto Arugulan și Pizza cu ou prăjit, Pappardelle cu rucola și Prosciutto, și Pizza cu smochine prosciutto cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți rucola în 8 ciorchini mici și înfășurați ușor fiecare cu 1 sau 2 felii de prosciutto. Împărțiți între 4 farfurii cu ardei prăjiți, măsline și ceapă.
Bateți împreună oțet, hamsie și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Bateți în ulei extravirgin.
Bateți albușurile cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron puțin adânc. Puneți firimiturile de pâine într-un alt bol puțin adânc. Înveliți dublu fiecare felie de brânză scufundând în amestec de ouă, apoi firimituri și repetând.
Transferați pe o farfurie.
Încălziți uleiul de măsline de 1/2 inch într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Se prăjește mozzarella acoperită, întorcându-se cu atenție o dată sau de două ori, până când devine aurie și brânza începe să se topească, dar își păstrează totuși forma, aproximativ 2 minute în total.
Se scurge scurt pe prosoape de hârtie, apoi se transferă pe farfurii.
Stropiți totul cu vinetă.
Se servește cu: pâine cu usturoi cu pătrunjel