Mousse De Somon Cu Ceapă Roșie Murată Și Castraveți
Mousse de somon cu ceapă roșie murată și castraveți este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 778 calorii, 32g de proteine, și 59G de grăsime. Un amestec de sare kosher, somon filetat, CR sucrumme fraiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la tylerflorence.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Ceapă Roșie Murată, Salată de castraveți cu ceapă roșie murată, și Creveți pe mousse de avocado și castraveți ușor murați cu salată de mere pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.