Mousse De Pui Curry

Mousse De Pui Curry
Mousse de pui curry este un fără gluten rețetă cu 44 de porții. O porție conține 26 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, cremă de carton, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Mousse De Somon Curry, Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatină peste 1/2 cană de apă rece într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva gelatina (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați granule de bouillon, ardei roșu și pudră de curry, amestecând până când granulele de bouillon se dizolvă; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Pudră De CurryPudră De Curry
Ardei RoșuArdei Roșu
3
Adăugați 1/2 cană de apă rece rămasă și ceapa tocată, amestecând bine; se răcește până la consistența albușului de ou neînvins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CeapăCeapă
ApăApă
4
Se amestecă puiul și următoarele 4 ingrediente; amestec de lingură într-o matriță de 4 căni acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore. Desfaceți și serviți cu biscuiți cu conținut redus de grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pentru LegarePentru Legare
Pui întregPui întreg

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții44
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista