Morcovi Prăjiți Cu Chimen
Morcovii prăjiți cu chimen sunt o garnitură care servește 4. O porție conține 192 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, morcovi, patrunjel plat și usturoi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Morcovi Prăjiți Cu Chimen, Morcovi De Chimen Prăjiți, și Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F sau un grătar la înălțime (dacă sunteți afară, pregătiți un foc de tabără).
Tăiați morcovii mari pe jumătate pe lungime și în cruce.
Stropiți o foaie mare de folie cu puțin ulei. Aranjați morcovii într-un singur strat plat peste jumătate din foaia de folie.
Stropiți morcovii cu mai mult ulei și presărați usturoiul, chimenul și sarea și piperul. Acoperiți morcovii cu untul și stropiți cu mierea. Îndoiți folia în jumătate peste morcovi și pliați marginile pentru a sigila și a forma o pungă. Pentru a evita aglomerarea morcovilor, faceți două pungi, dacă este necesar.
Gatiti punga la cuptor sau pe gratar sau foc de tabara timp de 15 minute. Pentru a servi, tăiați masa de pungălateral și terminați cu un strop de pătrunjel.