Morcovi glazurați cu măsline verzi

Morcovi glazurați cu măsline verzi
Morcovii glazurați cu măsline verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 120 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi, Morcovi glazurați și fasole verde, și Tagine Cu Morcovi, Cartofi Și Măsline.

Instrucțiuni

1
Tăiați morcovii pe jumătate transversal, apoi pe lungime în bețișoare groase de 1/2 inch. Puneți morcovi și 2 linguri de unt într-un aragaz lent electric (4 1/2 qt. sau mai mare) sau o tigaie grea de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Dacă utilizați un aragaz lent, acoperiți și setați căldura la mare. Gatiti, amestecand de doua ori, pana cand morcovii sunt foarte fragezi cand sunt perforati, 2 pana la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Scurgere. Dacă utilizați o tigaie grea, setați pe un difuzor de căldură peste un arzător la foc mic (vezi note).
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 3 linguri de apă, acoperiți cu o rundă de pergament de gătit și un capac etanș și urmați instrucțiunile de gătit pentru aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, topiți restul de 2 linguri de unt într - o tigaie de 11 până la 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și pătrunjelul și amestecați până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă morcovii, măslinele, cimbru și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați smântână, acoperiți și gătiți la foc mediu-mic până când morcovii sunt fierbinți și smântâna se îngroașă și acoperă morcovii, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
8
Se toarnă într-un vas de servit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista