Morcovi Glazurați Cu Arțar
Morcovii glazurați cu arțar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 40 de calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Un amestec de morcovi, sirop de arțar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Morcovi Glazurați Cu Arțar, Morcovi Glazurați Cu Arțar, și Morcovi Glazurați Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-o tigaie mare.
Adăugați 1 cană de apă și 1/2 linguriță. sare; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt aproape fragezi, 6 până la 8 minute.
Se scurge bine. Ștergeți tigaia. (Morcovii pot fi pregătiți cu până la 3 zile înainte până în acest moment. Acoperiți și refrigerați.)
Combinați morcovii, untul și siropul într-o tigaie.
Se presară sare și piper. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand si aruncand constant, pana cand morcovii sunt fragezi si bine glazurati, aproximativ 5 minute. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.