Morcovi și praz sotate
Morcovii și prazul sotate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, praz, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 455 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi și praz sotate, Praz și morcovi sote, și Praz Sotat.
Instrucțiuni
Combinați prazul, morcovii, bulionul de pui, untul, zahărul, cimbru, sare și piper într-o tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se evaporă lichidul, aproximativ 15 minute. Gatiti si amestecati amestecul pana cand prazul si morcovii se rumenesc usor, 2 pana la 3 minute.