Mocha Brownie Torte cu căpșuni
Mocha Brownie Torte cu căpșuni ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. Acest desert are 225 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de masă de tort matzo, granule de cafea instant, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Maple-Mocha Brownie Torte, Căpșuni Și Cremă Torte, și Mocha Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. linie tigaie rotundă de 9 inci cu hârtie cerată sau hârtie pergament; ungeți hârtia cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mediu, bateți zahărul, cacao și margarina cu lingura până se omogenizează bine. Se amestecă masa de tort, migdalele, cafeaua instant și apa până se omogenizează (aluatul va fi gros).
Într-un castron mic, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de ciocolată până se omogenizează bine.
Întindeți amestecul uniform în tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Chiar înainte de servire, așezați torte pe farfuria de servire. Se acoperă cu căpșuni feliate; periați cu jeleu topit. A se păstra acoperit la frigider.