Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Miso. Această rețetă servește 3. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână file de cod, mirin, pastă miso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și zahărul într-o tigaie cu sos și încălziți la foc moderat până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din aragaz și adăugați Miso dizolvați apoi adăugați Mirin și Sake.Când amestecul s-a răcit, marinează-ți peștele (
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
Miso
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Tăiați în câte bucăți aveți nevoie pentru a servi câte persoane doriți) nu mai puțin de 4 ore, peste noapte este bine.Când este timpul să mâncați, așezați peștele deasupra unui raft în interiorul unei foi de copt și fierbeți timp de 4-6 minute. Aveți grijă să nu gătiți peste pește cel mai bine este servit mediu nu bine făcut.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.