Reteta Caprese mini sandwich-uri ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ aproximativ 45 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 138 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 382 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Sandvișuri Caprese, Mini Aperitiv Caprese, și Mini Caprese Bites.
Instrucțiuni
1
Presărați pâine plată cu parmezan și pâine prăjită în cuptor: preîncălziți cuptorul la 425 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați rondele de pâine plată pe o piatră de pizza sau o tigaie; stropiți cu ulei, întinzându-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se presară uniform cu brânză parmezană și amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
4
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Faceți pesto cu nuci, busuioc, usturoi, sare: în timp ce pâinea plată se prăjește, creați un pesto ușor amestecând împreună într-un castron mic nucile, busuiocul proaspăt, usturoiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Pâine Plată
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Scoateți pâinea plată din cuptor pe o tăietură. Întoarceți piesele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropiți cu pansament, răspândindu-vă uniform pe margini.
3
Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați fiecare rundă în șase pene. Completați fiecare pană cu o cantitate mică de verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
4
Puneți o felie de brânză mozzarella peste verdeață; se acoperă cu pesto și o felie de Roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Verzii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Se acoperă cu pene de pita rămase, cu brânza în sus, formând 12 mini sandvișuri.