Mini Mușcături De Tort De Crab

Mini Mușcături De Tort De Crab
Mini crab tort Bites necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 37 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de pătrunjel, ardei gras portocaliu, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Mini Mușcături De Tort De Crab, Mușcături De Tort De Crab, și Mini Mușcături De Tort De Cafea.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se pulverizează ușor 24 de mini cupe de briose cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În castron mare, se amestecă împreună toate ingredientele. Scoateți amestecul uniform în cupe de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când maro auriu sau scobitoarea introdusă în centru iese curată. Răciți 5 minute în tigaie, apoi rulați cu atenție cuțitul ascuțit în jurul fiecărei mușcături pentru a scoate din tigaie. Se răcește încă 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista