Mini Buffalo Chicken Bisquick Pizza
Mini Buffalo Chicken Bisquick pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână mix, sos buffalo wing, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buffalo Pui Flatbread Pizza, Mini pizza de pui la grătar, și Mini Pizza De Pui La Grătar Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Se pulverizează foaia de cookie cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună Bisquick amestec de amestec, apă fierbinte și ulei până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru (aluatul poate fi sfărâmicios). Frământați aluatul până se unește.
Tăiați aluatul în 4 porții egale. Apăsați fiecare porțiune în 6-inch rotund; loc pe foaie cookie.
Scoateți crustele din cuptor; se răcește ușor.
Într-un castron mic, amestecați puiul, sosul de bivol și untul topit. Acoperiți fiecare crustă coaptă cu brânză Monterey Jack și amestec de pui; se presară cu brânză albastră.
Reveniți la cuptor; coaceți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până când brânza este topită. Înainte de servire, garnisiți pizza cu ceapă verde.