Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Mini-brioșele de porumb cu afine. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte de unt, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mini Briose Cu Afine, Mini Briose Cu Afine Din Grâu Integral, și Mini Briose Cu Lămâie De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați făina de porumb, făina, sarea și praful de copt într-un bol de amestecare. Într-un castron separat, combinați zeama, laptele, oul și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați scurtarea topită, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
4
Adăugați extract de vanilie, apoi amestecați afine uscate (puteți folosi puțin mai mult sau puțin mai puțin dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
5
Se toarnă într-o tigaie unsă cu mini-brioșe, încercând să se asigure că afinele rămân distribuite uniform.
Coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până se rumenesc. Pentru a face untul de vanilie, combinați untul înmuiat, caviarul din boabele de vanilie și zahărul. Se amestecă până se combină complet, apoi se întinde într-un ramekin și se servește cu brioșele calde. (Untul poate fi făcut din timp și păstrat la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Caviar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată