Minestrone Rustic De Pui

Minestrone Rustic De Pui
Rustic Minestrone de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 691 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, conserve de roșii, coajă de parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Minestrone Italian Rustic, Supă Rustică De Minestrone De Iarnă, și Supă rustică de Minestrone cu orez și Kale.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare și grea (cum ar fi un cuptor olandez), încălziți uleiul de măsline pe mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă și moale, 6-8 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșiile cu sucul lor și gătiți până când lichidul se evaporă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert, apoi adăugați pastele, morcovii și coaja de parmezan (dacă folosiți). Se fierbe timp de 5 minute, apoi se adaugă varza, dovlecelul și nautul. Gatiti pana cand dovlecelul este crocant si pastele sunt aproape al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
KaleKale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați puiul și gătiți până se încălzește. Se condimentează supa după gust cu sare și piper, se toarnă în boluri și se servește cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista