Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul Biryani. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 783 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 4,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți garam masala, fire de șofran, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miel biryani, Miel Biryani, și Miel Biryani.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1/2 cană de ulei. Gatiti jumatate din inelele de ceapa la un moment dat la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc profund, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură pliată, transferați ceapa rumenită pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Adăugați mielul în caserolă în loturi, condimentați cu sare și piper și rumeniți bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, Optional
3
Transferați mielul rumenit pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
4
Aruncați uleiul în caserolă și adăugați 1 lingură de ulei proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc moderat, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați garam masala, semințele de chimen și scorțișoara și gătiți, amestecând ocazional, până la parfum, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
7
Întoarceți mielul și orice sucuri acumulate în caserolă, adăugați ghimbirul, usturoiul, turmericul, cayenne și 1/4 linguriță de șofran și gătiți, amestecând des, până la parfum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
șofran
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Mazare Decojita, Optional
8
Adăugați bulionul de pui și cilantro tocat și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă și sosul este aromat, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați stafidele și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
11
Transferați stafidele pe o farfurie pentru a se răci. Într-o cratiță mică, aduceți laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Scoateți tigaia de pe foc și sfărâmați restul de 1 linguriță de fire de șofran în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Lăsați să se absoarbă până la 2 ore.
14
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Puneți migdalele pe o foaie de copt cu margini și coaceți timp de aproximativ 8 minute sau până la prăjire. Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți orezul timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Scurgeți într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
17
Se amestecă iaurtul în miel și se condimentează cu sare și piper. Îndepărtați cu grijă orezul albit peste miel. Folosind un mâner de lingură de lemn, faceți o gaură în centrul orezului, deplasând mânerul într-un cerc pentru a lărgi gaura la aproximativ 1 inch. Puneți laptele de șofran peste orez într-un model spokelike. Acoperiți caserola și coaceți orezul timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
șofran
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Mazare Decojita, Optional
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Scoateți din cuptor și lăsați biryani să stea, acoperit, timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Aranjați inelele de ceapă rumenite, migdalele, stafidele, crengutele de coriandru și ouăle în boluri separate sau aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
20
Serviți biryani din caserolă și treceți acompaniamentele la masă.
21
Recomandarea berii cea mai bună alegere pentru aromele complexe ale acestui fel de mâncare este o bere care va reîmprospăta palatul și vă va trimite rapid înapoi pentru mai multe biryani. Kingfisher, din India, este o alegere perfectă, dacă este evidentă.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocantă și bine dezosată, cu mult piper și o picătură de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.