Midwest Copt Eglefin

Midwest Copt Eglefin
Eglefinul copt din Midwest necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 1876 calorii, 222g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 25,26 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați vin de sherry, brânză cheddar, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Rețete similare sunt Midwest Copt Eglefin, Eglefin Copt, și Eglefin Copt.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul alb, topiți untul într-o tigaie și amestecați făina și condimentele până se omogenizează.Se amestecă treptat laptele.Gatiti pana se omogenizeaza si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați brânza; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Așezați eglefinul într-un vas de copt uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Se toarnă sosul peste eglefin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
SosSos
6
Adăugați sherry și presărați liberal cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
7
Coaceți într-un cuptor de 325 de grade timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate61
Revista