Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet
Midii Rachel Allen cu usturoi și pesmet ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 975 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, midii în coji, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, Tocană irlandeză a lui Rachel Allen, și Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Verificați midiile și, dacă sunt deschise, dați-le un robinet; dacă nu se închid, aruncați-le.
Puneți midiile bine închise cu doar 1 lingură de apă într-o cratiță mare la foc mic și acoperiți cu capacul. Se vor deschide în abur. Dacă le prindeți când tocmai se deschid, vor fi delicioase și suculente, așa că nu le gătiți prea mult.
Scoateți midiile din tigaie (păstrând orice sucuri pentru o supă de pește, plăcintă, tocană sau chiar pentru a le amesteca cu maioneză servită cu crustacee precum creveți). Aruncați orice midii gătite cu coji nedeschise.
Aruncați o jumătate de coajă din fiecare midie și scoateți barba—micul smoc fibros— din partea dreaptă a fiecărei midii.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Adăugați pesmetul, usturoiul și pătrunjelul și amestecați împreună. Cu o lingură, împachetați ferm amestecul de pesmet deasupra fiecărei midii.
Așezați midiile, cu firimiturile în sus, într-un singur strat pe farfurii rezistente la cuptor sau vase gratinate. (Acestea pot fi pregătite cu până la 24 de ore în avans.) Când sunteți gata să mâncați, puneți-le sub un broiler preîncălzit (grătar) până când sunt aurii, crocante și bulbucate, 1 până la 2 minute.
Variații: deși nu este clasic irlandez, uneori îmi vine să adaug un pic mai mult zip la această rețetă, așa că în locul pătrunjelului, adaug 1 lingură de coriandru proaspăt tocat (coriandru) împreună cu un sfert până la jumătate dintr-un chile roșu proaspăt, însămânțat și tocat. Sau puteți încerca să adăugați niște coajă de lămâie rasă la firimituri.