Mexican Dip

Mexican Dip
Dip Mexican ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 78 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de măsline, cremă de brânză philadelphia, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Dip, Dip De Caramel Sărat, și Apple Brickle Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați blocul neambalat de cremă de brânză pe placa cu microunde; se acoperă cu salsa, cheddar și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânză CheddarBrânză Cheddar
MăslineMăsline
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Cuptor cu microunde la înălțime 45 sec. la 1 min. sau până când cheddar este topit; se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista