Mere Roșii De Scorțișoară

Mere Roșii De Scorțișoară
Merele roșii de scorțișoară sunt o fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 344 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mere, sirop de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere De Scorțișoară, Stovetop Scorțișoară Mere, și Scorțișoară Mere Confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți apa, siropul și zahărul împreună până când se atinge o culoare de caramel maro (la aproximativ 250 de grade F pe un termometru cu bomboane).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2
Scoateți din căldură și adăugați scorțișoară și colorare roșie. Se răcește ușor. Între timp, forțați un băț în miezul fiecărui măr. Înmuiați merele 1 pe rând în siropul roșu greu, scurgeți bine și așezați pe o foaie de copt cu unt pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista