Mere Caramel
Mere Caramel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 592 calorii. Un amestec de mere, arahide, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați complet merele. Introduceți un băț în capătul tijei fiecăruia.
Aliniați o tigaie de 9 x 9 inci sau 7 x 11 inci cu folie.
Așezați nucile tocate în tigaia căptușită.
Montați o cratiță cu fundul greu cu un termometru pentru bomboane. La foc mare, gătiți 3/4 cană de smântână, siropul de porumb, untul și zahărul la 280 de grade F (bilă fermă); în acest moment siropul va fi auriu.
Se scoate de pe foc și se învârte cu grijă în restul de 1/4 cană de smântână și vanilie. Aveți grijă; acest lucru este foarte cald și se poate stropi.
În timp ce caramelul este fierbinte, înmuiați și transformați merele în caramel pentru a acoperi și lăsați excesul să se scurgă. Scufundați fundul în nucile tocate. Aranjați merele pe o foaie de prăjituri antiaderentă sau cu hârtie cerată și lăsați să se răcească.