Medley de carne de vită și orez sălbatic
Medley de carne de vită și orez sălbatic ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 495 de calorii , 32 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,22 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de apă, ulei de canolan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Ridichi prăjite și Morcovi Medley , Orez sălbatic din California și Carne de vită Wrap cu brânză ricotta crocantă și Smoothie cu fructe de ceai verde .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pudra de usturoi, cimbru și cayenne.
Se presară peste carnea de vită.
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de vită în ulei până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă țelina și ardeiul verde; gătiți încă 2 minute sau până când legumele sunt crocante și fragede. Se amestecă apa și amestecul de orez cu conținutul pachetului de condimente.
Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 23-28 de minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă roșiile; căldură prin.