Medalioane De Porc Fierte Cu Cidru
Medalioane de porc fiert cu cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos de cidru de mere, Saut medalioane din carne de porc cu fenicul fiert cremos, și Umăr De Porc Fiert Cu Cidru.
Instrucțiuni
Tăiați filetul în medalioane groase de 8 1 1/4 inci. Într-un castron mic, combinați făina, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Dragați medalioane în amestec de făină și scuturați orice exces.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, untul cald și uleiul până se topește untul. Gatiti Medalioane, in loturi daca este necesar, pana se rumenesc usor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se scoate pe un platou și se acoperă ușor cu folie pentru a se menține cald.
Se toarnă orice grăsime rămasă în tigaie. Întoarceți tigaia la căldură și turnați bulion și cidru. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Se fierbe rapid, amestecând cu o lingură de lemn pentru a ridica bucăți rumenite pe fundul tigaiei, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Întoarceți medalioanele în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți, rotind, până când sosul este siropos și medalioanele sunt fierte, aproximativ 5 minute.