Lady mazăre cu inimi de anghinare este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 178 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Încercați Tagine de pui cu inimi de anghinare și mazăre, Tagine de pui cu inimi de anghinare și mazăre, și Inimi de anghinare, mazăre verde și ciuperci într-un sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti anghinare, combinați 2 căni de apă și 3 linguri de suc de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
2
Tăiați tulpina fiecărei anghinare la mai puțin de 1 inch de bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure ale fiecărei anghinare, lăsând inima și fundul fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
5
Tăiați fiecare anghinare în sferturi pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Așezați sferturi de anghinare în apă cu lămâie și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
7
Combinați 4 căni de bulion, 1/4 linguriță de sare și 3 linguri de suc de lămâie într-o cratiță medie; se aduce la fierbere.
Adăugați sferturi de anghinare; gatiti 20 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
9
Se scurge printr-o sită fină peste un castron, rezervând anghinare și 1/2 cană lichid de gătit. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
10
Pentru a pregăti mazărea, combinați 4 căni de apă, 2 căni de bulion și mazăre într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți, parțial acoperit, 30 de minute sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
13
Adăugați eșalotă; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
14
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
15
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat, anghinare, mazăre, 3/4 linguriță sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut. Se amestecă 3 linguri de suc de lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)