Mazăre cu salată verde
Mazăre cu salată este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 315 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, salată de unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre Și Salată Verde, Mazăre cu unt cu salată verde, și Pește cu mazăre și salată verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pasul 1 poate fi finalizat cu câteva ore înainte. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Puneți ceapa într-un bol și acoperiți cu apă clocotită.
Lăsați să stea câteva minute.
Scurgeți, curățați și tăiați ceapa, păstrând capătul rădăcinii intact.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați mazărea și bulionul și dați la fiert. Îndepărtați orice spumă, apoi adăugați zahărul și condimentați cu sare și piper. Coborâți focul și fierbeți timp de 58 de minute sau până când mazărea este fragedă.
Puneți untul rămas și făina împreună pentru a face o pastă netedă. Puțin câte puțin, amestecați amestecul de unt în mazăre, pentru a îngroșa sosul. Se amestecă salata mărunțită și menta. Reglați condimentul și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;