Maui Martini
Maui Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 923 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lichior de banane jigger, vodcă jigger de cea mai bună calitate, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creepy Eyeball Martini (Litchi Matchan și Martini portocalii de sânge), Unt de arahide și jeleu Martini (AKA PB & J Martini), și Mango Maui Mai Tai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați vodca, romul de nucă de cocos și lichiorul de banane într-un agitator de cocktail și adăugați o lingură de cuburi de gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul este înghețat, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară într-un pahar de martini și se garnisește cu o suliță proaspătă de ananas sau un inel de ananas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.