Marsala De Vițel
Marsala de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 594 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, cimbru, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Marsala De Vițel, Marsala De Vițel, și Marsala De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci, la foc mare, până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile, amestecând frecvent, până când ciupercile lichide degajă se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Se adauga usturoiul si patrunjelul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia curată.
Se usucă vițelul, apoi se presară sare, piper, cimbru și oregano.
Încălziți 1/2 lingură de ulei cu 1 linguriță de unt în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. În timp ce grăsimea se încălzește, dragați rapid 2 sau 3 bucăți de vițel în făină, scuturându-vă excesul, apoi sotati-l până când este gătit, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte (carnea va fi în continuare ușor roz în interior).
Transferați într-un platou cu clești și păstrați-l cald, acoperit slab. Saut de vițel rămas în 2 mai multe loturi folosind ulei și unt rămase.
Adăugați Marsala în tigaie și deglazați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la jumătate. Se amestecă demiglace și se fierbe, amestecând ocazional, 2 minute. Se amestecă amestecul de ciuperci și orice sucuri de vițel acumulate pe platou, apoi se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar. Se fierbe încă 2 minute și se pune lingura peste vițel.
* Folosim aur Demi-Glace, Disponibil în magazinele de produse alimentare de specialitate, în unele supermarketuri și prin comandă prin poștă De La More than Gourmet (800-860-938
sau sosul demiglace / maro de la Citarella (212-874-0383).