Marsala De Vițel

Marsala De Vițel
Marsala de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 594 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, cimbru, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Marsala De Vițel, Marsala De Vițel, și Marsala De Vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci, la foc mare, până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile, amestecând frecvent, până când ciupercile lichide degajă se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adauga usturoiul si patrunjelul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se usucă vițelul, apoi se presară sare, piper, cimbru și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Încălziți 1/2 lingură de ulei cu 1 linguriță de unt în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. În timp ce grăsimea se încălzește, dragați rapid 2 sau 3 bucăți de vițel în făină, scuturându-vă excesul, apoi sotati-l până când este gătit, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte (carnea va fi în continuare ușor roz în interior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați într-un platou cu clești și păstrați-l cald, acoperit slab. Saut de vițel rămas în 2 mai multe loturi folosind ulei și unt rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Adăugați Marsala în tigaie și deglazați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la jumătate. Se amestecă demiglace și se fierbe, amestecând ocazional, 2 minute. Se amestecă amestecul de ciuperci și orice sucuri de vițel acumulate pe platou, apoi se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar. Se fierbe încă 2 minute și se pune lingura peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
* Folosim aur Demi-Glace, Disponibil în magazinele de produse alimentare de specialitate, în unele supermarketuri și prin comandă prin poștă De La More than Gourmet (800-860-938
9
sau sosul demiglace / maro de la Citarella (212-874-0383).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista