Marmeladă De Vanilie-Portocală

Marmeladă De Vanilie-Portocală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați marmelada de vanilie-portocală. O porție conține 68 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, portocale buric, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 136 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marmeladă De Portocale Și Fasole De Vanilie Din Sevilla, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți borcanele și capacele: așezați 8 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, se oprește focul și se lasă borcanele să se odihnească în apă fierbinte. Între timp, puneți jantele și capacele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se încălzește la foc mediu până când apa fierbe; scoateți tigaia de pe foc și lăsați jantele și capacele să se odihnească în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Spălați portocalele și lămâile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Îndepărtați cojile în sferturi și tăiați-le subțire pe lungime. Când toate cojile sunt feliate, tăiați-le aproximativ transversal în bucăți puțin mai mici.
6
Puneți coaja într-o oală mare și adăugați 2 1/2 căni de apă și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Cu un cuțit ascuțit, împărțiți fasolea de vanilie deschisă pe lungime și răzuiți semințele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați fasolea de vanilie în oală și aduceți-o la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Între timp, tocați aproximativ portocalele și lămâile și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Transferați fructele într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt tocate uniform, dar încă puțin grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Adăugați fructele în oală cu coaja și reveniți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Măsurați 4 1/2 căni din amestecul de fructe. Asigurați-vă că obțineți un amestec bun de coajă, fructe și suc. Aruncați amestecul de fructe rămas și fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Întoarceți cele 4 1/2 căni rezervate de amestec de fructe în oală. Se amestecă pectina și se întoarce la fierbere. Se fierbe energic timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați zahărul dintr-o dată și amestecați până se combină. Se amestecă untul. Reveniți la fierbere rapidă, amestecând frecvent și fierbeți tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
15
Puneți marmeladă fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
16
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Scoateți borcanele din oală și lăsați să se odihnească netulburat pe blat timp de șase ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții80
Scor De Sănătate0
Revista