Mare Romaine La Grătar

Mare Romaine La Grătar
Marea Romaine la grătar necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.64 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 622 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză, smântână, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mare Romaine La Grătar, Crock Pot - Carne De Vită Grozavă, Fasole Grozavă, Baie Grozavă! Ferma Longmeadow, și Sandvișuri cu pui și ardei la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar.

Instrucțiuni

1
Stropiți romaina cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2
Așezați pe un grătar fierbinte până când este ușor carbonizat la exterior, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Între timp, amestecați împreună ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Scoateți romaina de pe grătar într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Tăiați în jumătăți pe lungime pentru a face 4 bucăți lungi, apoi stropiți pansamentul deasupra.
6
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista