Marți Fără Gluten: Batoane De Cereale Cu Cireșe De Mere
Marți fără Gluten: barele de cereale Apple Cherry ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 153 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de mere uscate la coacere, inele de mere și scorțișoară cereale, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Marți Fără Gluten: Batoane Cu Lămâie, Marți Fără Gluten: Bare De Cheesecake Cu Cartofi Dulci, și Marți Fără Gluten: Apple Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor tigaia de 9x13 inci cu spray de gătit antiaderent și puneți-o deoparte.
Într-un castron mare, aruncați împreună cereale, cireșe uscate, chipsuri de mere și făină de semințe de in măcinată.
În oală mare, topiți untul la foc mediu-mic.
Adăugați marshmallows. Se amestecă constant cu lingura de lemn până când marshmallows sunt topite și netede.
Adăugați amestecul de cereale. Se amestecă rapid pentru a acoperi cerealele cu marshmallows topite.
Transferați amestecul în tigaia pregătită. Folosind mâinile sau o bucată de hârtie pergament, amestec pat în jos uniform în tigaie. Se răcește două ore sau peste noapte.