Maple-Nut Biscotti

Maple-Nut Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti cu nuci de arțar. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscotti De Arțar-Ovăz, Maple Nuc Biscotti, și Maple Pecan Biscotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor foaia de biscuiți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zaharurile și untul cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când sunt cremoase. Bateți în aromă de arțar și ouă. Se amestecă făina și praful de copt. Se amestecă nucile. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în rolă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Aromă De ArțarAromă De Arțar
NuciNuci
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Așezați role la 5 inci distanță pe foaia de cookie; aplatizați la lățimea de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când se fixează și marginile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește 10 minute. Cu cuțitul zimțat, tăiați rulourile în diagonală în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Așezați feliile tăiate cu fața în jos pe foile de prăjituri negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 5 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor și se usucă. Întoarceți fursecurile; coaceți cu 5 până la 8 minute mai mult sau până se rumenesc ușor și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Se amestecă uleiul în stratul de bomboane topit; stropiți peste biscotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De MigdaleCoaja De Migdale
BiscottiBiscotti
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Lăsați să stea până când acoperirea este uscată. A se păstra într-un recipient bine acoperit.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista