Maple Glazed Bacon Long John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 163 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, linguri de scurtare, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Long Johns Cu Glazură De Arțar, Maple Bacon Long Johns, și Peștele bătut al lui Long John Silver (imitator).
Instrucțiuni
1
Presărați drojdia peste apa caldă și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
2
Într-un castron mare al unui mixer de stand sau folosind un mixer electric, amestecați împreună amestecul de drojdie, laptele, zahărul, scurtarea, sarea, ouăle și 2 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
3
Se amestecă câteva minute la viteză mică sau se amestecă cu o lingură de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Bateți în făina rămasă câte 1/2 cană, până când aluatul nu se mai lipeste de bol. Frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți. Așezați-vă într-un loc cald pentru a crește până la dublarea dimensiunii. Aluatul este gata dacă îl atingeți și indentarea rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și rulați ușor la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Tăiați cu un tăietor de gogoși cu făină.
8
Lăsați gogoșile să stea să crească din nou până la dublarea dimensiunii. Acoperiți ușor cu o cârpă.
9
Încălziți scurtarea într-o friteuză sau o tigaie mare și grea la 370 de grade F. glisați gogoșile în uleiul fierbinte folosind o spatulă largă. Întoarceți gogoșile în timp ce se ridică la suprafață. Se prăjesc pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Scoateți din ulei și scurgeți-l pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
11
În timp ce este fierbinte, înmuiați gogoșile în glazură de arțar, apoi în bucăți de slănină și așezați-le pe rafturi pentru a scurge excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Fâșie De Coajă De Lămâie
Sirop De Arțar
12
Se amestecă 2 căni de zahăr, sirop de porumb, sirop de arțar, extract de arțar și sare în mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Arțar
Sirop De Arțar
Sirop De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Se amestecă bine, 15 până la 20 de minute.
14
Adăugați o ceașcă suplimentară de zahăr pudră pentru a ajunge la grosimea dorită. De asemenea, puteți adăuga extract de arțar suplimentar pentru gustul dorit.