Pilaful mixt de legume și orez necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7. Această garnitură are 202 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă din rețetele mele necesită garam masala, semințe de coriandru, cartofi și ceapă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pilaf de orez amestecat cu fructe uscate și nuci, Pilaf De Orez Amestecat Cu Cireșe Uscate, Caise Și Scorțișoară, și Pilaf De Orez Vegetal.
Instrucțiuni
1
Puneți 1 linguriță de semințe de chimen într-o tigaie mică la foc mediu-mare și gătiți timp de 2 minute sau până se prăjesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți din tigaie; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați semințele de chimen într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Cafea
4
Încălziți uleiul de canola într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați 1/2 linguriță rămasă semințe de chimen, semințe de coriandru și următoarele 6 ingrediente (prin frunza de dafin) la tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand chimenul se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Chimen
Frunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa, morcovul, 1 linguriță de sare și fasolea verde și gătiți 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă orezul, turmericul și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Turmeric
Morcov
Ceapă
Orez
Sare
7
Adăugați 2 căni de apă; aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, semințe de chimen măcinate și garam masala. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Chimen Măcinat
Semințe
Apă
Orez
Sare
8
Se ia de pe foc și se amestecă mazărea. Acoperiți și lăsați amestecul să stea 5 minute. Aruncați frunza de dafin.