Manicotti de vită și brânză

Manicotti de vită și brânză
Reteta de carne de vită și brânză Manicotti pot fi făcute în aproximativ 55 de minute. Pentru 8,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2541 calorii, 108g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mozzarella, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Funcționează bine ca un fel principal scump. 2906 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Manicotti de vită și brânză, Manicotti De Vită, și Manicotti Umplute Cu Carne De Vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie medie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline, ceapă și carne de vită măcinată. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se sotează până când carnea se rumeneste și ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se ia de pe foc și se răcește.
6
Periați 1 linguriță de ulei pe o foaie mare de copt. Gatiti manicotti intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie usor, dar totusi foarte ferm la muscatura, aproximativ 4 pana la 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați manicotti din oală pe foaia de copt unsă și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Între timp, combinați ricotta, 1 1/2 până la 2 căni de brânză mozzarella, 1/2 cană de parmezan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
8
Adăugați usturoiul, sarea și piperul după gust și amestecați. Se amestecă amestecul de carne răcit în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Periați restul de 2 lingurițe de ulei pe un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci. Lingurați 1 1/2 căni de sos marinara peste fundul vasului pregătit. Umpleți manicotti cu amestecul de brânză-carne. Aranjați pastele umplute într-un singur strat în vasul pregătit și lingurați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Paste UmplutePaste Umplute
ManicottiManicotti
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
11
Presărați restul de 1 1/2 căni de brânză mozzarella, apoi restul de 1/2 cană de parmezan peste pastele umplute. Punctați întregul vas cu bucățile de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Paste UmplutePaste Umplute
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12
Coaceți manicotti descoperit până se încălzește și sosul bulează pe părțile laterale ale vasului, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Lăsați manicotti să stea 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista