Manicotti

Manicotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 653 calorii, 35g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, busuioc, mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Manicotti, Manicotti, și Manicotti.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți ceapa, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați roșiile cu suc, apă, zahăr și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă busuiocul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
1
Rupeți ouăle cu o lingură de lemn într-un castron mediu și amestecați în apă până se combină (nu bateți). Cerneti faina si sarea, apoi amestecati aluatul pana se combina. Forțați printr-o sită cu ochiuri medii într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
SitaSita
BolBol
2
Periați ușor o tigaie antiaderentă de 8 inci cu unt topit și încălziți la foc moderat până când este fierbinte. Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat în tigaie, înclinând și rotind tigaia pentru a acoperi fundul, apoi turnați excesul de aluat înapoi în castron. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următorul CR ampercupe.) Gatiti pana cand partea inferioara este doar setata si rumenita usor, aproximativ 30 de secunde, apoi Inversati CR approppe pe un prosop de bucatarie curat pentru a se raci complet. Faceți cel puțin încă 11 CR appropes în același mod, perindând tigaia cu unt după cum este necesar și stivuind CR appropes în 3 grămezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
PolonicPolonic
BolBol
1
Se amestecă împreună ricotta, ouăle, Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați mozzarella pe lungime în bețișoare groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
4
Întindeți 2 căni de sos într-un vas de copt mai mare și 1 cană într-unul mai mic. Aranjați 1 Cr apercepe, cu fața rumenită în sus, pe o suprafață de lucru, apoi întindeți aproximativ 1/4 cană de umplere într-o linie în centru și deasupra cu o fâșie de mozzarella. Îndoiți părțile laterale pentru a închide umplutura, lăsând capetele deschise și transferați, cu cusătura în jos, în oricare dintre vasele de copt. Umpleți încă 11 CR amperpes în același mod, aranjând perfect în 1 strat în ambele feluri de mâncare (8 în vase mai mari și 4 în mai mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
CrepeCrepe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Întindeți 1 cană de sos peste manicotti într-un vas mai mare și 1/2 cană într-un vas mai mic. Acoperiți bine vasele cu folie și coaceți până când sosul clocotește și umplutura este fierbinte, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Manicotti poate fi asamblat (dar nu copt) cu 1 zi înainte și răcit, acoperit cu folie. Se răcește sosul rămas, acoperit, separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de coacere, acoperit cu folie. Reîncălziți sosul, subțierea ușor cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista