Cartofi prăjiți cu lămâie Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi prăjiți cu lămâie Aioli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 126 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8615 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați mayo, parmezan, pkt. shake ' N bake mix de acoperire de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu sparanghel cu lămâie Aioli, Panko cruste dovlecei cu lamaie-usturoi Aioli, și Chipsuri crocante de parmezan cu lămâie cu busuioc Aioli.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 232°.
Tăiați dovleceii transversal în jumătate, apoi tăiați fiecare bucată în bețe de chibrit de 1/4 inci.
Adăugați brânză la amestecul de acoperire în sacul agitator; agitați ușor pentru a combina.
Bateti oul intr-un bol mediu pana se amesteca.
Adăugați dovlecelul, în loturi, la ou; aruncați până când este acoperit uniform. Folosiți clești pentru a adăuga 1/4 din dovlecel la amestecul de acoperire în sacul agitator; închideți punga, apoi agitați pentru a acoperi uniform dovleceii.
Se întinde pe o foaie de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu dovleceii rămași.
Coaceți 12 până la 13 min. sau până când dovlecelul se rumenesc, întorcându-se după 7 min. Între timp, amestecați ingredientele rămase până la amestec.
Serviți bețișoare de dovlecel cu amestec de mayo.