Mango-Zmeură Gelatină Stratificată

Mango-Zmeură Gelatină Stratificată
Rețeta de gelatină stratificată Mango-zmeură este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați menta, zmeură, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gelatină Stratificată De Crăciun, Gelatină Stratificată Cran-Mandarină, și Cheesecake Stratificat Cu Citrice-Gelatină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1-1 / 2 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Se adaugă la amestecurile de gelatină de zmeură în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă 1 cană din apa rămasă; se toarnă jumătate în 2-qt. mucegai pulverizat cu spray de gătit. Rezervați 5 zmeură; adăugați restul de gelatină în matriță. La frigider 30 min. sau până când gelatina este îngroșată. Acoperiți cu gelatina de zmeură rămasă; la frigider 20 min. sau până la set, dar nu ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Bomboane RuntsBomboane Runts
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Aduceți apa rămasă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
4
Se adaugă la amestecurile de gelatină de lămâie în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Folosiți peeler de legume pentru a îndepărta 5 (3x1-1/2-inch) benzi de mango; înfășurați bine. La frigider până când este gata de utilizare. Tăiați mango rămas; așezați în robotul de bucătărie. Procesați până la neted; tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Bateți mango strecurat în gelatină de lămâie până se amestecă. Se toarnă ușor peste stratul de gelatină de zmeură în matriță. La frigider 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Desfaceți gelatina pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
8
Rotiți fiecare bandă de mango pentru a forma con, începând de la un capăt scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați 1 zmeură rezervată în centrul fiecărui con. Utilizați pentru a garnisi desertul împreună cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista