Mango-Zmeură Gelatină Stratificată
Rețeta de gelatină stratificată Mango-zmeură este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați menta, zmeură, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gelatină Stratificată De Crăciun, Gelatină Stratificată Cran-Mandarină, și Cheesecake Stratificat Cu Citrice-Gelatină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1-1 / 2 căni de apă la fiert.
Se adaugă la amestecurile de gelatină de zmeură în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă 1 cană din apa rămasă; se toarnă jumătate în 2-qt. mucegai pulverizat cu spray de gătit. Rezervați 5 zmeură; adăugați restul de gelatină în matriță. La frigider 30 min. sau până când gelatina este îngroșată. Acoperiți cu gelatina de zmeură rămasă; la frigider 20 min. sau până la set, dar nu ferm.
Aduceți apa rămasă la fiert.
Se adaugă la amestecurile de gelatină de lămâie în bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Folosiți peeler de legume pentru a îndepărta 5 (3x1-1/2-inch) benzi de mango; înfășurați bine. La frigider până când este gata de utilizare. Tăiați mango rămas; așezați în robotul de bucătărie. Procesați până la neted; tulpina.
Bateți mango strecurat în gelatină de lămâie până se amestecă. Se toarnă ușor peste stratul de gelatină de zmeură în matriță. La frigider 3 ore sau până când este ferm.
Desfaceți gelatina pe farfurie.
Rotiți fiecare bandă de mango pentru a forma con, începând de la un capăt scurt.
Așezați 1 zmeură rezervată în centrul fiecărui con. Utilizați pentru a garnisi desertul împreună cu menta.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.