Mami Bart-Williams ' Frunze De Spanac
Mami Bart-Williams ' frunze de spanac este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 122 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de palmier virgin, unt de arahide, piper habanero și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 89%. Încercați Bart ' s Ultimate BLT, Tortul de Crab al lui Bart, și Bad Bart Negru Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul habanero și uleiul într-un blender până la crem.
Transferați amestecul de ceapă într-un vas de stoc.
Adăugați apă, unt de arahide, cuburi de bulion și sare în amestecul de ceapă.
Așezați un capac pe vasul de stoc și aduceți amestecul la fierbere; gatiti la fierbere timp de 30 de minute.
Amestecați spanacul în amestecul de fierbere; înlocuiți capacul de pe oala de stoc și gătiți până când apa s-a evaporat puțin și sosul are consistența sosului, încă aproximativ 30 de minute.