Mama tuturor dragonilor Cocktail

Mama tuturor dragonilor Cocktail
Mama tuturor Dragons Cocktail este un fel de mâncare parte care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 161 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop simplu, piper măcinat, gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mama tuturor dragonilor Cocktail, Cocktail De Sânge Dragoni, și Cocktail de șampanie Blackberry de Ziua Mamei.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se toarnă sucul de afine, vodca, siropul simplu și sucul de lămâie într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită sau se amestecă și se strecoară într-un pahar de martini. Float un vârf de cuțit de piper negru pe partea de sus a cocktail si garnisiti cu o felie de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Elixir GElixir G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felie De TeiFelie De Tei
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista