Cel mai bun fleică mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 325 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, firimituri de pâine, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orez spaniol al mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, ceapa, fulgi de ovăz, făină de porumb, pesmet, sare, zahăr, ou, suc de roșii, apă, sos de grătar, 1/8 linguriță fum lichid și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Pesmet
Fum Lichid
Suc De Roșii
Făină De Porumb
Fulgi De Ovăz
Oțet
Ceapă
Zahăr
Apă
Carne De Vită
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine și se pune amestecul într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
4
Într-un castron mic separat, combinați ketchup-ul, zahărul brun, muștarul și 2 picături de fum lichid și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
Zahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se întinde pe partea de sus a pâinii de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ o oră.