Makeover Lemon Raspberry Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 282 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, praf de copt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Prăjitură cu mâncare Lemon Angel umplută cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Tort de lămâie cu cremă de lămâie sau sos de zmeură, și Makeover Înghețată De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în albușuri doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Combinați laptele, sosul de mere și extractele; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu ingrediente uscate, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Haina trei 9-in. Tigăi rotunde de copt cu spray de gătit și praf cu făină; adăugați aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se coace la 375 CP timp de 14-18 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tăiați un tort orizontal în două straturi.
8
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; întindeți cu un sfert din fructul tartinabil. Înlocuiți blatul; întindeți cu încă o pătrime din fructul tartinabil. Se acoperă cu un tort întreg; se întinde cu încă o pătrime din fructul tartinabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
9
Tăiați tortul rămas orizontal în două straturi; așezați stratul inferior peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
10
Se întinde cu restul de fructe tartinabile. Sus cu ultimul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
11
Pentru glazură, într-un castron, bateți unturile până devin pufoase. Bateți treptat în zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și coaja până se omogenizează. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "