Mahimahi la grătar cu gust de piersici și Grapefruit roz

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahimahi la grătar cu piersici și Grapefruit roz. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 234 calorii, 33g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $6.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piersici, oțet de orez, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Mahimahi la grătar cu salată de Grapefruit, Avocado și Nasturel, Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, și Grapefruit Roz La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți oțetul și zahărul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Puneți ceapa într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de oțet peste ceapă, aruncând pentru a acoperi; rece.
Adăugați piersici, grapefruit, mentă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în ceapă; aruncați ușor.
Presărați pește cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.