Mahi Mahi Pot Pie

Nevoie de un cursul principal pescatarian? Mahi Mahi Pot Pie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 3.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, ulei vegetal, legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, Roughy portocaliu, Busuioc Portocaliu Mahi Mahi La Grătar Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, și Nucă de cocos var Mahi Mahi Tacos cu tequila înmuiate pepene verde Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Condimentați fileurile mahi mahi cu cimbru, sare și piper negru; așezați fileurile condimentate în tigaia fierbinte. Acoperiți tigaia și gătiți fileurile timp de 7 minute, întoarceți fileurile și continuați să gătiți cealaltă parte până când carnea se fulgi ușor cu o furculiță, 5 până la 7 minute.
Scoateți mahi mahi pe o placă de tăiere și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii, îndepărtând orice oase vizibile pe măsură ce le observați.
Se amestecă crema de supă de cartofi, lapte și legume amestecate împreună într-o cratiță la foc mediu; condimentează cu sare și piper. Lăsați amestecul să se fierbe, amestecând ocazional, 5 minute.
Îndoiți ușor bucățile de mahi mahi în amestecul de supă.
Aliniați o placă de plăcintă de 9 inci cu una dintre crustele de plăcintă pregătite.
Se toarnă amestecul de supă cu mahi mahi în crusta de plăcintă.
Așezați crusta de plăcintă rămasă deasupra plăcintei asamblate. Sigilați marginile cu vârful degetelor umede.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este maro aurie și plăcinta este încălzită, 40 până la 45 de minute. Se lasă să se răcească cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio