Mahi-Mahi la grătar cu sos Escabeche este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 366 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Rețetă mahi Mahi la grătar cu soia cu sos coreean, Mahi Mahi Escabeche, și Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 12 ingrediente într-un castron și dați-le la frigider până când este nevoie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper. Înveliți o tavă pentru grătar cu spray de gătit și așezați-o pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Căldură, acoperită cu capac de grătar, peste cărbuni fierbinți (400-50
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
timp de 10 minute.
5
Așezați peștele pe tavă și grătiți la foc mediu-mare 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Serviți peștele fierbinte, acoperit cu sos rece sau la temperatura camerei.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.