Macrou spaniol cu trei sosuri
Macrou spaniol cu trei sosuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 606 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână smântână grea, apă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Macrou spaniol cu Yuzu, Macrou Spaniol Escab 8che, și Macrou Spaniol La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică cu apă clocotită, gătiți coaja de lămâie timp de 1 minut; scurgere. Repetați încă 2 ori. În cratiță, combinați coaja de lămâie albită cu sucul de lămâie, zahărul și apa și fierbeți la foc moderat până la sirop, aproximativ 8 minute.
Adăugați mango și fierbeți timp de 1 minut. Se amestecă cimbru de lămâie.
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați frunzele de busuioc cu uleiul de măsline, parmezanul, usturoiul și nucile de pin până se formează un sos. Condimentează pesto-ul cu sare.
Într-o cratiță, fierbeți smântâna la foc moderat până se reduce cu un sfert, aproximativ 4 minute.
Adăugați tapenada și fierbeți timp de 1 minut. Condimentează ușor cu sare.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentează macroul cu cayenne, sare și piper.
Adăugați fileurile în tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc mare până se rumenesc și crocante, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Lingurați crema de măsline pe 4 farfurii și acoperiți cu macrou. Puneți confitul de lămâie-mango pe fiecare farfurie și lingurați pesto-ul alături.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.