Macaroane De Mocha Fără Gluten
Macaroanele Mocha fără Gluten ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest desert are 50 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 24 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă de la Go Dairy Free are 9 fani. Un amestec de zahăr pudră, granule de cafea, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane De Mocha Fără Gluten, Macaroane De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Fără Lapte Fără Gluten, și Macaroane Cu Migdale Fără Gluten.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Pregătiți 2 foi de copt fie cu hârtie pergament, fie cu covorașe Silpat (prefer acestea). Puneți toate ingredientele într-un bol de amestecare și amestecați până se omogenizează bine. Dacă aveți o mizerie lipicioasă, lipicioasă, ciocolată, atunci este perfectă. Udați-vă mâinile cu apă și trageți în sus o bilă de mărimea unei nuci mici și așezați-o pe tigăile pregătite, lăsând cel puțin un centimetru între fiecare prăjitură. Probabil că va trebui să vă udați din nou mâinile de mai multe ori.
Coaceți macaroanele timp de 11 minute. Ei vor părea în continuare un pic squishy când ați terminat, dar se întăresc puțin, deoarece se răcesc și doriți ca interiorul să fie mestecat. Nu vă faceți griji dacă fundul cookie-urilor arată puțin lipicios.
Lăsați să se răcească pe tigaie timp de aproximativ 1 sau 2 minute, apoi scoateți-l într-un raft pentru a termina răcirea.