Macaroane și brânză de hrean-Cheddar la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și brânză de hrean-Cheddar la cuptor. Această rețetă face 6 porții cu 587 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Brânză Cheddar, Ardei Roșu, Hrean Răspândit, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Cheddar afumat și macaroane cu brânză albastră și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Folosind 2 linguri de unt topit, înveliți ușor o caserolă de 6 litri. Pune deoparte.
Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge bine și se toarnă într-un bol de amestecare.
Adăugați untul rămas și aruncați pentru a acoperi.
Amestecați laptele, ouăle și nucșoara cu sare și piper într-un bol mediu de amestecare.
Adăugați jumătate din brânză și amestecați pentru a combina.
Puneți jumătate din macaroanele cu unt în caserola pregătită.
Se toarnă o jumătate din amestecul de lapte peste macaroane și se aruncă pentru a se combina.
Presărați jumătate din brânza rămasă peste macaroane.
Combinați macaroanele rămase cu amestecul de lapte rămas. Când este bine combinat, turnați-l în caserolă.
Presărați brânza rămasă deasupra.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 35 de minute, sau până când blatul este crocant și maro auriu și marginile clocotesc.
Scoateți-l din cuptor și serviți, în stil familial.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;